1

Weekend Media Festival: tri dana edukacije, networkinga i vrhunske zabave

Sprema nam se jubilarno,  deseto izdanje najvećeg komunikacijskog događanja u jugoistočnoj Europi – Weekend Media Festivala!  Zabilježite u svojem kalendaru 21. do 24. rujna i pripremite se za tri dana razmjene znanja, iskustava i odlične zabave koja nas i ove godine očekuje u prostorima stare Tvornice duhana u Rovinju, pod generalnim pokroviteljstvom Adris grupe.

Weekend Media Festival pozicionirao se kao središnje mjesto na čijoj se pozornici predstavljaju najnoviji komunikacijski  trendovi, tehnološke inovacije, revolucionarne tehnologije te kreiraju ključni buzzwordi uz poznate stručnjake i renomirane predavače iz poslovnog svijeta.

Za rođendansko izdanje organizatori najavljuju još bogatiji program, još više korisnih predavanja, panela, nagrada i zabave.

nikola vrdoljak

„Kroz proteklih deset godina, svake smo se mijenjali, a Weekend je postojao sve bolji. Krenuo je kao medijski-marketinški festival, a sada je festival biznisa, tehnologije i kreativnosti koji uključuje medije i marketing. Za desetu godišnjicu pripremamo bolji i značajniji program uz još veće iskorake i siguran sam da će svi biti oduševljeni“, obećava Nikola Vrdoljak, direktor programa Weekenda.

U svom prvom desetljeću Weekend je ugostio gotovo 45.000 sudionika: 1.000 govornika, 35.000 medijskih, marketinških i PR profesionalaca, 3.500 studenata i 5.000 akreditiranih novinara iz cijele regije.

Tomo Ricov

„Deseta godišnjica znači da smo napravili dobar posao, no ujedno nam je i veliki izazov. Za deseto, jubilarno izdanje očekujemo veliku prekretnicu te uz visoke standarde pripremamo nešto posebno što će svi posjetitelji moći vidjeti u izgledu i sadržaju“, istaknuo je Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala.

Predavanje koje će posebno biti zanimljivo je ono koje obećava dati odgovor na pitanje „Kako zadovoljiti žene?“.

Ivan Stankovic Ivan Stanković će predstaviti svoj komunikacijski koncept 5E:  excess, entertain, emotion, experience i engagement. „Ono označava korištenje svega što je vezano za nove navike konzumiranja digitalnih medija, i, što je još važnije, da osnova svake komunikacije mora biti emocija. U obilju informacija potrošači se opredjeljuju krajnje jednostavno – binarno. Ili nešto vole ili ne. Zato je kreiranje emocija kroz komunikaciju neophodno“, zaključio je Stanković.

Weekend Media Festival nije rezerviran samo za predavanja i diskusije, već je i mjesto za najpoznatije partyje i networking koji će i ove godine biti podignuti na novu razinu.

wmf party

wmf party
P.S.: Kao ponosni sponzor Shhhefica će vam donositi ekskluzivne sadržaje s konferencije putem svih komunikacijskih kanala. Stay tuned! 😉