Like

Inspiracija: Vesna Zadro, Frajerica

Iza brenda atraktivnog nakita Frajerica Handcrafted Jewelry stoji  prava frajerica – Vesna Zadro koja je svoju ljubav prema ručnoj izradi nakita usmjerila u kreiranje statement komadi nakita za snažne i samouvjerene žene.

1. Kako je nastao brend Frajerica? Kako si došla na ideju za ime?

Od malih nogu sam voljela izrađivati nakit i maštala sam  da ću hodati ulicom i na prekrasnoj ženi vidjeti komad vlastitog nakita ili će isti stajati u izlogu nekog fancy dućana i mamiti poglede prolaznika. Međutim, krenula sam drugim putem i svoju strast prema dizajnu i handcraftu ostavila po strani te sam u rijetkim prilikama znala izraditi komad nakita kao poklon za rođendan meni dragim osobama. Početkom 2015. godine slučajno sam dobila poziv da izložim nakit u jednom prodajnom prostoru i tako je sve krenulo. Ime “Frajerica” činilo pravim baš za moj nakit zato što kada god sam htjela pohvaliti meni blisku osobu uvijek sam govorila: ”Prava si Frajerica”!  Uvjerena sam da je svaka žena „Frajerica“, snažna i samouvjerena, žena koja se nosi s dnevnim obvezama s osmijehom na licu ma kakav god dan bio. Brend „Frajerica Handcrafted Jewelry“ upravo i predstavlja takav nakit, nakit za žene kojima je sve moguće.

2. Po čemu je Frajerica drugačija?

Na tržištu postoji dosta sličnih brendova i svi su oni posebni na svoj način. Svaki od njih ima ono nešto neopipljivo, nešto karakteristično samo za njega. To „ono nešto“ dolazi s vremenom kao rezultat rada i predanosti, a to je jedan od razloga zašto kupac izabere proizvod jednog ili drugog brenda. Ono što bih izdvojila za moj brend je da jednostavno radim ono što volim i što je meni interesantno, s puno pažnje, ljubavi i strasti. Sve to utkano je u svaki komad nakita koji izradim, a to moje klijentice primjećuju. Pretežno izrađujem statement komade nakita koji su glavna tema outfita ili nešto manje koji se mogu nositi svaki dan i u svakoj prilici, poput zadnje kolekcije „SummerLove“.

3. Koliko su ti društvene mreže pomogle u promociji i poslovanju?

Bez promocije i aktivnosti na društvenim mrežama gotovo je nemoguće pozicionirati bilo kakav proizvod danas. One su jedan od najvažnijih komunikacijskih kanala s kupcima. Putem društvenih mreža imam mogućnost približiti brend klijenticama, informirati ih o postojećim ili novim proizvodima, mogućnostima kupnje, gostovanjima na različitim događanjima i sl. Svakako, prisustvo na društvenim mrežama ne donosi samo od sebe rezultate. Potrebno uložiti vrijeme i znanje kako bismo ostvarili zadani cilj.

4. Što je najvažnije što te je Frajerica naučila?
Strpljenju! Nađi ono što voliš, ono što te čini sretnom, radi sa srcem i rezultati će doći!

5. Što bi poručila 10 godina mlađoj Frajerici u sebi?
Ništa ne brini, bit će sve u redu. Samo hrabro, možeš ti to!

6. Gdje Frajerice mogu pronaći tvoj nakit?
Trenutno moji proizvodi se mogu naći u Čakovcu i Puli, a mogu naručiti putem  moje web stranice , Facebook stranice ili Instagrama.