Like

The Art of Feminine Leadership konferencija 19. siječnja u Zagrebu!

Vrijeme je za prvu konferenciju koja slavi ženske vještine vodstva kao temelj uspješnog poslovanja!

The Art of Feminine Leadership konferencija će 19. siječnja 2018. u Kongresnom centru Forum Zagreb okupiti oko 100 lidera i liderica te onih koje će to tek postati, s glavnim ciljem osvještavanja važnosti korištenja ženskih soft vještina u uspješnom vodstvu zaposlenika, timova i tvrtki.

Svoja iskustva i uspješne prakse vodstva na konferenciji će podijeliti 12 govornika među kojima je i međunarodno priznata thought liderica Sharon Hadary.  Više od 20 godina svog radnog iskustva Sharon je posvetila unaprjeđenju pozicija i prava žena u organizacijama, a njena knjiga „Kako žene vode: 8 temeljnih strategija koje uspješne žene znaju“ je i danas među najcitiranijim i najbolje ocijenjenim knjigama u području ženskog leadershipa na svijetu.  Sharon je i kolumnistica za The Wall Street Journal i Enterprising Women Magazine te gostujuća profesorica na doktorskom programu Sveučilišta Maryland gdje predaje o ženskom leadershipu. Svoja bogata znanja će podijeliti i sa sudionicima konferencije u Zagrebu putem video predavanja i vježbi uživo.

Jednodnevna konferencija će započeti s pet keynote predavanja uspješnih hrvatskih liderica koje će podijeliti svoja iskustva, savjete i prakse iz svojih organizacija po pitanju vodstva i uspješnog poslovanja.

Direktorica marketinga i upravljanja zadovoljstva klijenata Zagrebačke banke, Nikolina Zečić, podijelit će svoje iskustvo kako inovirati u velikim sustavima i uspješno voditi timove, a Tanja Pureta, vlasnica konzultantske tvrtke Ramiro približit će koliku transformacijsku moć imaju žene na liderskim pozicijama i zašto.

Ivana Conjar, jedna od ključnih osoba iza inovativnog Algebrinog eLeadership MBA programa, istaknut će važnost cjeloživotnog obrazovanja i razvoja liderskih, a ne samo menadžerskih vještina za poslove budućnosti.

Katarina Arbanas iz tvrtke Microsoft  govorit će o rastućoj potrebi za ženskim liderima u industriji tehnologija, a direktorica nabave Nestlé Adriatica, Nikolina Podoreški govorit će o upravljanju organizacijskim promjenama i uspješnom vodstvu zaposlenika kroz promjenjive procese.

Šlag na kraju bit će panel diskusija o prilikama i izazovima ženskog liderstva na hrvatskom tržištu, o čemu je diskutirati Igor Pureta, predsjednik Uprave GRAWE Hrvatska, Hrvoje Kapetanović, član Uprave Undabota, Saša Jurković, osnivač i predsjednik Udruge HR Centar, Nataša Novaković, direktorica za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala u HUPu,  Nathalie Lerotic Pavlik, neovisna HR konzultantica i poslovna psihologinja te Mara Vitols Hrgetić, organizatorica MEETING G2.1 konferencije.

Konferenciju organizira portal Shhhefica u suradnji s udrugom Leadership Development Association te uz podršku Grawe Hrvatska, Ramiro, Jana Kolagen Beauty, Nestlé, Hrvatska udruga poslodavaca, Adria Media, Femina.hr, Crvenecipele.hr te Ageness Beauty Instituta.

U prodaji su tri vrste karata: BUSINESS 500 kn, REGULAR 300 kn i STUDENT 150 kn, a  svoje mjesto možete osigurati putem linka: http://bit.ly/FeminineLeadershipZG