Usluge

Osim što uživamo u inspiriranju i motiviranju mladih Shhhefica, agencija smo specijalizirana za lifestyle branding.

Želite svoj proizvod ili uslugu približiti svojoj ciljnoj skupini, a ne znate kako? Javite nam se i zajedno ćemo uspostaviti most uspješne komunikacije prema njima uz inovativne metode brendiranja.

Želite iskoristiti prednosti digitalnih kanala za promociju sebe, svog proizvoda ili usluga? Javite nam se i zajedno ćemo postaviti komunikacijsku strategiju, odrediti platformu i poruke koje će vas dovesti do uspjeha.

Živimo i volimo društvene mreže. Neka se i vaš brend poveže sa svojim vjernim fanovima i pratiteljima te iskoristi društvene platforme za još bolju promociju.

Trebate pomoć u kreiranju zanimljivog sadržaja kako biste poboljšali svoj SEO? Javite nam se i zajedno ćemo stvoriti sadržaj u kojem će vaši kupci i fanovi uživati!

Trebate pomoć u izradi vaše web stranice, kreiranju logotipa i vizuala za vaš brend? Javite se našem timu kreativaca koji će vas složiti neodoljive vizualne sadržaje.

Tek ste pokrenuli svoju tvrtku ili imate samo ideju? Javite nam se i pomoći ćemo vam u prvim ključnim koracima koji će definirati uspješnost vašeg poslovanja.

Trebate kreativnu kampanju koja će vaš brend lansirati u zvijezde? Javite nam se i osmislit ćemo rješenje vrijedno svjetskih nagrada.

Zapeli ste u kolotečinu i ne znate kako dalje? Činilo vam se da imate plan za svoj život, ali sada je sve u magli? Javite nam se i uz stručno vodstvo pronađite ponovno svoju motivaciju i strast prema svojim ciljevima.

Želite novi posao, a ne znate kako do njega? Ili pregovarati s trenutnim poslodavcem o novoj plaći i poziciji, a ne znate kako to uspješno izvesti? Javite nam se za osobno savjetovanje u okviru kojeg ćemo vas pripremiti za uspjeh u vašoj karijeri.

Želite se pozicionirati na tržištu kao pojedinac? Javite nam se i napravit ćemo strategiju vašeg osobnog brendiranja koje će vam pomoći da se afirmirate kao veliki stručnjak u vašem području.

U pripremi imamo radionice brendiranja, digitalnog marketinga i PR-a koje možemo tematski prilagoditi vašoj tvrtki i polaznicima.

Javite nam se na info@shhhefica.com i rezervirajte svoj termin konzultacija s našim stručnjacima.