O nama

Tanja Džidotanja džido posjeduje više od deset godina iskustva u različitim segmentima komunikacija: od  radijske voditeljice do novinarke u dnevnom tisku, voditeljice komunikacija u edukacijskim ustanovama i PR agencijama do voditelja klijenata i kreativnih kampanja u digitalnim agencijama. Posljednje tri godine radila je na digitalnim kampanjama vodećih svjetskih, ali i lokalnih brendova poput American Expressa, Samsunga, adidasa, Audija, Staropramena, Southern Comforta, Johnnie Walkera, Pedigree-a, INA-e, Karlovačkog piva i mnogih drugih.

Prije tri godine završila je diplomski studij novinarstva na Fakultetu političkih znanosti, uz dodatna usmjerenja Odnosi s javnošću i Politička komunikacija kao jedna od najboljih studentica na svojoj godini. Uz mnogobrojne konferencije i radionice, završila je i dodatne edukacije iz područja marketinga, event i brand managementa te iz područja društvenih mreža i digitalnog marketinga.

tanja džido Projekt Shhhefica Tanja Džido je pokrenula  nakon što se u svojoj karijeri suočila s brojnim izazovima te je odlučila svojim iskustvom te mrežom poznanika pomoći mladim damama da prođu slične izazove što uspješnije uz savjete i stručno vodstvo. Iz tog razloga u okviru projekta okupljat će stručnjake iz različitih područja relevantnih za uspješan razvoj u karijeri: od voditelja  ljudskih resursa, psihologa, profesora do stručnjaka u području marketinga, brendiranja, prodaje i osobne motivacije, a sve kako bi na jednom mjestu pružila savjete, motivaciju i inspiraciju te omogućila platformu za umrežavanje uspješnih Shhhefica.

Ako imate pitanja ili ste u potrazi za dodatnim informacijama, slobodno je kontaktirajte putem maila tanja@shhhefica.com.

U idejnoj fazi projekta sudjelovala je i Ana Župan, mlada stručnjakinja u području marketinga i prodaje koja je pružila doprinos i kroz intervju s uspješnom poduzetnicom, Adrianom Lukić dok je realizaciju projekta Tanja iznijela samostalno pokrivajući kanale komunikacije autorskim člancima i mislima potkrijepljenim vlastitim iskustvom.

U tijeku su dogovori oko  suradnji s brojnim stručnjacima i mladim poduzetnicima, a ako se i vi želite priključiti projektu ili imate priču vrijednu širenja, javite nam se na info@shhhefica.com