Like

Ljeto, doviđenja! Stižu Shhhefica uzbudljiva događanja!

Iako nas i dalje prate sunčani i topli dani, oni istančanijeg njuha osjete da nam je jesen već u zraku. Koliko god vam teško bilo pozdraviti se s ljetom, spremiti svoje badiće i haljinice u dno ormara, uz događanja koja vam spremamo tijekom rujna,  povratak u stvarnost bit će vam daleko ružičastiji. 😉

1. Shhhefica Success Talks u Rijeci – prvo druženje uspješnih poduzetnih dama i svih onih koje to žele postati očekuje nas već prve subote u mjesecu – 2. rujna! Inspirativne priče Ingrid Divković, Maje Uremović, Sanele Murice, Hane Kalac i Tanje Džido bit će savršena tema za subotnju kavicu i uživanje u prekrasnom ambijentu Filodrammatice u Rijeci. Idemo poslati poruku da subotnje kave ne trebaju biti za tračarenje već za slavljenje tuđih uspjeha i međusobnu podršku! Ponosni sponzor Beautybox, osigurat će da sve posjetiteljice uživaju i u posebnim darovima.

2. Shhhefica Success Talks u Zagrebu –  inspirativno druženje nastavljamo već iduće subote, 9. rujna u Zagrebu u najpopularnijem kafiću za subotnje kave – Johann Francku! Svoje inspirativne priče o uspjehu, usponima i padovima s vama će podijeliti: Tanja Pureta, vlasnica agencije Ramiro, Maša Zibar, poznata YouTuberica, Ivana Blažoti Mijoč, osnivačica Testerboxa i Tanja Džido, osnivačica Shhhefice.  Gošće će poslužiti kao inspirativan primjer kako unatoč situaciji u državi i raznim negativnim pričama koje čujemo svakodnevno da svatko od nas ima mogućnost kreirati vlastitu pozitivnu priču.

3. Digital Wings 2 u Zagrebu  – posljednji vikend u rujnu očekuje nas drugo izdanje Digital Wings intenzivne edukacije koja će vam pomoći  ostvariti vaš puni potencijal uz moć digitalnih kanala! Pod vodstvom iskusnih stručnjaka u samo jednom vikendu polaznici će otkriti svoje snage, doznati sve o digitalnim kanalima, načinima osobnog brendiranja i oglašavanja te kako pronaći svog idealnog poslodavca ili potencijalnog kupca. U slučaju da se odluče pokrenuti vlastiti posao, naš pravni savjetnik će ih uvesti u oblike registracije poslovanja i mogućnosti financiranja ideja.

4. Individualna personalizirana edukacija vođenja društvenih mreža tu je za sve one koji žele naučiti voditi društvene mreže na primjeru vlastite tvrtke, u terminu i prostoru koji njima odgovara. Svaka tvrtka kao i industrija poslovanja ima svoje specifičnosti stoga je nemoguće znanja koja dobivate na otvorenim edukacijama u potpunosti primijeniti na svoje područje. Zašto ne bi učili na svom primjeru? U suradnji s predavačem polaznici će oblikovati vlastitu strategiju  komunikacije i iskoristiti potencijale društenih mreža za brendiranje sebe, svoje tvrtke, proizvoda ili usluge.

U suradnji s Poslovnaedukacija.hr za vas uskoro spremamo i personaliziranu edukaciju za marketing na LinkedInu – najvećoj poslovnoj društvenoj mreži na svijetu.

Pratite nas, ovo je tek početak uzbudljive jeseni! 🙂