Edukacije

Nudimo otvorene i inhouse edukacije iz područja:

  1. društvenih mreža

  2. digitalnog oglašavanja

  3. odnosa s javnošću

  4. brendiranja

  5. osobne motivacije

edukacije

PERSONALIZIRANE EDUKACIJE

  1. Personalizirano vođenje društvenih mreža – Edukacija je namijenjena svima koji žele naučiti kvalitetno voditi društvene mreže za svoj proizvod, uslugu ili tvrtku u kojoj rade. Na primjeru tvrtke ili industrije koju ćete navesti prilikom vaše prijave, predavač će za vas napraviti personalizirani program kako biste pokrili sva područja koja vas zanimaju te dobili konkretne savjete specifične za industriju u kojoj radite.
  2. Marketing putem LinkedIna–  Kroz individualnu edukaciju na primjeru vaše tvrtke i industrije, doznajte sve o mogućnostima i alatima LinkedIna te kako ih iskoristiti za svoje uspješnije poslovanje. Iskoristite potencijal najveće poslovne društvene mreže na svijetu i povežite se s vodećim ljudima u vašoj industriji diljem svijeta! Pozicionirajte se kao vrhunski stručnjak u svom području i učinite vašu tvrtku utjecajnom u digitalnom poslovnom svijetu.

Radimo i posebno skrojene edukacije prilagođene potrebama vaše organizacije. Za više detalja javite nam se na info@shhhefica.com.

REDOVITE GRUPNE EDUKACIJE

Digital Wings – dvodnevna intenzivna edukacija namijenjena mladim poduzetnicima koja im pomaže iskoristiti prednosti digitalnih kanala za bolje pozicioniranje na tržištu. Organizira se dva puta godišnje u Zagrebu i jednom u Rijeci.

Digital Wings ExpressDigital Wings Advanced