Edukacije

Nudimo edukacije iz područja digitalnog marketinga, poduzetništva, brendiranja i osobne motivacije.

GRUPNE EDUKACIJE

  1. Digital Wings – dvodnevna intenzivna edukacija namijenjena mladim poduzetnicima koja im pomaže iskoristiti prednosti digitalnih kanala za bolje pozicioniranje na tržištu. Organizira se dva puta godišnje u Zagrebu i jednom u Rijeci. Za točne termine pratite najave na našoj Facebook stranici. 
  2. Brand.Me – jednodnevna intenzivna edukacija u suradnji s Ivom Belé, namijenjena malim i srednjim poduzetnicima koji već uspješno posluju, ali žele napraviti iskorak u području brendiranja te bolje pozicionirati svoj brend na sve konkurentnijem tržištu.Organizira se dva puta godišnje u Zagrebu. Za točne termine pratite najave na našoj Facebook stranici. 

Digital Wings


INDIVIDUALNE EDUKACIJE

  1. Personalizirano vođenje društvenih mreža – Edukacija je namijenjena svima koji žele naučiti kvalitetno voditi društvene mreže za svoj proizvod, uslugu ili tvrtku u kojoj rade. Na primjeru tvrtke ili industrije koju ćete navesti prilikom vaše prijave, predavač će za vas napraviti personalizirani program kako biste pokrili sva područja koja vas zanimaju te dobili konkretne savjete specifične za industriju u kojoj radite.
  2. Marketing putem LinkedIna–  Kroz individualnu edukaciju na primjeru vaše tvrtke i industrije, doznajte sve o mogućnostima i alatima LinkedIna te kako ih iskoristiti za svoje uspješnije poslovanje. Iskoristite potencijal najveće poslovne društvene mreže na svijetu i povežite se s vodećim ljudima u vašoj industriji diljem svijeta! Pozicionirajte se kao vrhunski stručnjak u svom području i učinite vašu tvrtku utjecajnom u digitalnom poslovnom svijetu.

Nudimo i posebne edukacije prilagođene potrebama vaše organizacije. Za više detalja javite nam se na info@shhhefica.com.

REFERENCE:

  1. Emil Frey Zagreb – interna edukacija vođenja društvenih mreža
  2. Youth2Business Forum – otvorena edukacija korištenja digitalnih kanala
  3. Best Practice.hr – otvorena intenzivna radionica Facebook marketinga
  4. HUC Akademija – intenzivna radionica pozicioniranja na LinkedInu za članove Hrvatske Udruge za Coaching